vrijdag 1 augustus 2014

Dag 25: Los Angeles

Jaja, we zijn vandaag onze eerste échte ‘ster’ tegengekomen!! Kevin Dillon, bekend van de populaire serie Entourage en heeft vroeger ook nog meegespeeld in de film Platoon. (tevens ook de broer van Matt Dillon).




 We waren in Santa Monica in het pretpark ‘Pacific Park’ en plots zag ik aan het reuzenrad een bekend gezicht! Jan dacht ook dat het een bekende acteur was maar we konden niet thuiswijzen van welke film/serie… Ik heb geprobeerd onopvallend enkele foto’s te trekken, maar dat is spijtig genoeg niet gelukt… Wel heb ik hem één keer langs de achterkant er op staan. (de man met de blauwe pet en korte witte broek).



Achteraf gezien wel spijtig dat we geen handtekening hebben gevraagd, want het bleek dus een acteur uit één van Jan’s favoriete series. 
Verder was het vandaag weer een leuke dag. ’s middags naar Venice beach geweest, waar de kindjes zich rot hebben geamuseerd in de hoge golven. Ik heb terwijl op het strand foto's getrokken van een typisch 'baywatch' strandhuisje = nostalgieeeee!! ;-P 


Daarna nog een klein stukje over de boulevard gelopen: véél rare kwasten gezien en daarom maar snel verder gereden naar Santa Monica. Daar zijn we tot héééééééél laat (veel te laat eigenlijk) in het pretpark op de pier blijven hangen. de kindjes amuseerden zich zo goed dat we ze maar rustig hebben laten doen. We hadden voor de meisjes een armbandje gekocht waarmee ze ongelimiteerd in (bijna) alle attracties mochten. Van die bandjes hebben ze dan ook duchtig gebruik gemaakt!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten